DVA DANA ZA POTPUNO OTVARANJE KA
RADOSTI, OBILJU I JEDINSTVU SA DUHOM

29. februar i 1. mart 2020. od 10h do 17h,
Hotel Tulip Inn, Novi Beograd

Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju?

Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.

Na ovom vikendu duboke transformacije ćete krenuti putem isceljenja vašeg unutrašnjeg deteta, a zaokružićete ovu dinamičnu i iskustvenu radionicu sa potpunim otvaranjem za iskustva radosti, čuda, obilja i povezanosti sa Duhom.

Kroz vođene meditacije i rad sa Wild Earth Animal esencijama (uključujući Healing Path set), kao i rad sa “Healing Path Cards” (“Karte za put isceljenja”), Danijel Mejpl će vas upoznati sa dubokim i suptilnim radom na nerešenim emotivnim pitanjima i podržaće vas da napravite korake duboke transformacije na putu isceljenja vašeg unutrašnjeg deteta.

Više o radionici:

Naše pravo i prvobito stanje je stanje nevinosti i savršenstva, iz ovog stanja život je iskustvo radosti, čuda, obilja i povezanosti sa Duhom. Glavna stvar koja nas sprečava da živimo u ovom stanju blaženstva je naš neisceljen “emotivni prtljag”. Ova iskustvena radionica dubokog isceljenja je avantura za prevazilaženje i oslobađanje od svih neudobnih osećaja, kako bismo mogli da u potpunosti oživimo sveto stanje, moć i radost što smo živi!

I dok isceljujemo svoju prošlost i otpuštamo teret koji smo sve vreme nosili, ponovo se spoznajemo kao radosna, ispunjena ljubavlju i duhovno povezana bića kakva smo oduvek i bili.

Ovaj dvodnevni iskustveni seminar ide dublje od bilo koje druge Danijelove radionice i posvećen je alatima i procesima koji će vas voditi da duboko osetite i oslobodite svoje neisceljene delove iz detinjstva, tako da možete doživeti magiju života u potpunosti!
Ovde ćemo se i igrati, smejati i slaviti što zajedno živimo u radosti

Program:

  • Radionica će uključivati vođene meditacije, vežbe negovanja i druge procese koji će vam omogućiti da se povežete sa nerešenim emotivnim pitanjima i preduzmete konkretne korake isceljenja.
  • U ovom procesu ćete imati i podršku životinjskog carstva, a Danijel će vam predstaviti njegov drugi set od 6 Wild Child baby animal esencija (bebe labuda, divljeg konja, nilskog konja, drozda, jazavca i šišmiša) sa kojima ćete raditi, kao i kombinaciju koja se zove
    “Inner Child Healing” (Isceljenje unutrašnjeg deteta).
  • Danijel će vas kao šaman, ali i izuzetno iskusan psihoterapeut podučavati originalnim tehnikama i procesima koje možete primenjivati u svom životu nakon seminara, kako biste podržali svoj rast.

Ova radionica je za vas ako ste spremni ZA:

  • Pronalaženje istinske radosti i autentične moći kroz prihvatanje svih delova sebe.
  • Najdublje isceljenje svog unutrašnjeg detea, kao put ka radosti, obilju i jedinstvu sa duhom.Duboko transformativno iskustvo putem različitih iskustvenih vežbi, vođenih meditacija i esencija divljih životnja. 
  • Potpuno povezivanje sa energijama i darovima vašeg unutrašnjeg deteta.

O Danijelu

Danijel Mejpl je psihoterapeut, šaman i kreator Wild Earth Animal esencija (esencije divljih životinja).

Danijel kreira totalno jedinstvene Wild Earth Animal esencije u planinama Plavog grebena u Americi od 1995. godine, a njegov rad je međunarodno poznat po originalnosti, senzibilnosti i sjajnim uvidima. Kroz ove esencije on oživljava duhove divljih životinja, a njegova učenja imaju duboko razumevanje skrivenog sveta magije životinja. Već godinama on sa svojom porodicom provodi vreme sa divljim životinjama, posebno mrkim i grizli medvedima.

Danijel Mejpel je psihoterapeut, šaman i kreator Wild Earth Animal esencija (esencije divljih životinja).

Danijel je poznat po svom toplom duhu i otvorenom srcu, a njegove radionice su uvek pune radosti, smeha i razigranosti.

Ovaj seminar ulazi u tematiku još dublje od bilo koje druge Danijelove radionice i posvećen je alatima i procesima učenja, koji će nas voditi da duboko osetimo i oslobodimo svoje nezaceljene rane iz detinjstva i kasnijeg života, tako da možemo u potpunosti doživeti magiju življenja. Takođe ćemo se zabaviti, smejati se i slaviti to što smo zajedno živi u radosti!

 

Velika promena je moguća za dva izuzetno iskustvena dana dubokog putovanja ka sebi. Pridružite nam se u ovom neverovatnom procesu razvoja, rasta, zajedničke radosti i ljubavi!

Kontakt: 011.267.3192, 064.387.2224
info@energetskipsiholog.org
www.energetskipsiholog.org