Moja poruka za vas moji Soul Friends:

Istinski lični razvoj zahteva da zakoračite u više svetlosti, što se dešava kada pomerite svoju percepciju iz bola i onoga što možete izgubiti ka fokusu šta možete dobiti, što je zapravo pravo gledište vaše Duše. Kada se to desi, videćete da je vaš jedini problem u to što izbegavate da budete ono što zaista jeste. Moći ćete da jasno vidite darove svoje Duše i kako da ih živite. Umesto da se pitate, zašto se ovo meni dešava, pokušajte sa pitanjem: Koji je dar moja Duša izabrala unutar ovog iskustva?

Videćete da su baš svi odgovori unutar vas kada počnete da postavljate pitanja svojoj Duši,  komunicirajući sa najinteligentnijim delom vašeg uma- vašim telom

Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar- da naučite svoju energiju kako da radi za vas!

Ja sam naučila na svom životnom putu da mi svi pišemo mape naših Duša (natalni horoskop) na osnovu onoga što naša Duša želi da iskusi i što podstiče njen rast. Takođe, svesno biramo putovanja naših Duša- koje darove treba da podelimo sa drugima, kako želimo da drugima služimo i obasjavamo ih svojom svetlošću, i vrline koje želimo da prihvatimo kroz različite odnose.

Da li ste spremni da pratite mapu vaše Duše, da otkrijete njene darove i organizujete svoj život i posao na osnovu toga? Ako čitate ovo i osećate veliko DA, ja sam tu da vas vodim kroz vašu mapu Duše.

Zapamtite, najbolji plan je onaj iz scenarija vaše Duše.

S ljubavlju,
Lea

biografija

Dr. Lea Imširagić je međunarodni govornik, autor, trener Principa uspeha, po metodologiji Džeka Kenfilda i Intuitivni coach. Ona spaja svoja stručna znanja o ljudskoj fiziologiji, akupunkturi, energetskoj psihologiji, cvetnim esencijama i astrologiji kako bi pomogla ljudima da otkriju svoje najneverovatnije i najznačajnije darove i da ih u potpunosti žive u svim oblastima života.

Već više od 10 godina, Dr Lea Imširagić kombinuje magneto-biologiju i astrologiju u svojoj praksi sa klijentima i studentima. Spajajući svoja znanja i iskustva o ljudskoj fiziologiji, akupunkturi, energetskoj psihologiji, cvetnim esencijama i astrologiji, Lea je kreirala precizan energetski i astrološki sistem za dijagnostiku i terapiju pod nazivom,,Energetska Astrologija”.

Program sertifikacije Energetske Astrologije zasniva se na pretpostavci da je sve u Univerzumu sadržano u fiziologiji  svake osobe. Planete, dakle, predstavljaju energetske centre (čakre) unutar eteričnog tela osobe, od kojih se stvaraju sve spoljne okolnosti koje vidimo u natalnoj karti. Ovaj sistem obezbeđuje brzu i tačnu dijagnozu otiska vašeg energetskog tela, ali vam i daje alate za otklanjanje blokada tako da možete živeti uravnoteženo i u potpunosti prihvatiti darove vaše Duše.