Misija i Strast:

Nakon rada sa hiljadama klijenata i studenata širom sveta, Lea je kreirala precizan energetski i astrološki sistem za dijagnozu i terapiju: Energetsku Astrologiju, Astromeridijane i Astrohealing. Od 2015 godine postaje trener Principa uspeha, po metodologiji Džeka Kenfilda, a zatim i Intuitive coach. Od 2018 godine Lea vodi svoj coaching program za žene Intuitive and success coaching.

Lea je autor šest knjiga o astrologiji i vibracionom zdravlju, a 2017 godine postaje i coautor svetskog bestselera Women who Inspire.

Suosnivač je Kepler Instituta za Astrološka Istraživanja i Edukaciju i predsednik Udruženja za Energetsku Astrologiju u Beogradu, Srbija. A redovno vodi online programe u Rusiji, Turskoj, Meksiku i SAD-u.

Leina najveća strast je da putuje svetom sa svojim suprugrom Aleksandrom i uči ljude kako da žive istinu da smo svi mi Univerzum i kako da izgrade neverovatan život i posao zasnovan na tom saznanju. Njene knjige su prevedene na engleski, ruski i turski.

Misija i Strast

Lea veruje da se najbrže promene dešavaju kada ljudi sami vide gde su napravili enrgetsku blokadu u svom telu i kako se to manifestuje na njihovoj fiziologiji, verovanjima, mislima, emocijama i životnim okolnostima. To znači- Kada je jasno vidite, možete je promeniti.

Leina strast je da pomogne ljudima da otkriju svoje najneverovatnije i najznačajnije darove i da se uvere da je sve u njima sjajno.